2009. december 7., hétfő

Induljon a scrapbookos Advent!

Kedves Olvasóink!
7 napja tart már a naptár szerinti karácsonyvárás, ideje, hogy mi is előrukkoljunk azzal, amivel mi készültünk! Csodás adventi időszak elé nézünk itt a Scrapbook.hu blogján és honlapján egyaránt. Tele lesz szívet melengető apró meglepetésekkel és újdonságokkal.

Szeretnénk mi is minél több aprósággal hozzájárulni ahhoz, hogy az idei karácsonyvárás időszakába egy kis örömteli scrapbookozás is beleférjen! Akár ajándékkészítés címén, akár élményeink oldalba vagy albumba foglalása okán vesszük kézbe scrapbook hozzávalóinkat, örömmel szolgálunk majd témával és inspirációval. Szeretnénk ahhoz is hozzájárulni, ha titkon kinéztünk már valamit a webáruházból saját magunk számára. Alkalmat biztosítunk a kedvezményes vásárlásra: Háromnaponta újabb tüneményes karácsonyi és más hozzávalókkal bővítjük a webáruház kínálatát. Érdemes lesz figyelni az egyre bővülő kínálatot, mert árkedvezményekre is bukkanhatunk. Szeretnénk mi is hozzájárulni a karácsonyi vagy karácsony utáni scrapbookozás kényelméhez, erről a bejegyzés végén olvashattok.

De nézzük ma mivel is indítunk?

  • Ma indult első online tanfolyamunk! Így most harminc család Karácsonyozik Timcsocával! Együtt készítjük majd nap mint nap Dobos Tímea útmutatásai alapján a szépséges karácsonyi témájú családi mini albumunkat. Bár, a jelentkezés már lezárult, figyelemmel kísérhetjük, hogyan és mit alkotnak majd a tanfolyam résztvevői. Ide kattintva megtekinthetők majd az elkészülő alkotások!>>
  • Mától vásárolhatók darabra a csodálatos American Crafts háttérkartonok

Megrendeléskor ne felejts színt választani!

Néhány közelképet hadd mutassunk ezekről a szép papírokról
(minden papícsomagot alaposan szemügyre vehetünk az áruházban is!)
Válogassunk kedvünkre! Ezeket a papírcsomagokat karácsonyi meglepetéseket és képeslapokat készítő alkotók számára, valamint Timcsoca tanfolyamának résztvevői figyelmébe egyaránt ajánljuk! Választhatunk hozzá a Scrapbook.hu webáruházban kapható American Crafts Merrymint kollekció többi darabjából is.


És íme, a mi hozzájárulásunk a karácsonyi scrapbookozás kényelméhez:


Boldog, scrapbookozós karácsonyvárást kívánunk!
Betsie és Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Frissítés kérése

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink