2009. december 20., vasárnap

Scrapbookos Arany Vasárnap 2009.

Kedves Olvasóink
Megérkezett az ezévi utolsó szállítmányunk és legújabb, gyönyörű termékeink már elérhetőek webáruházunkban! Vegyük sorra, melyek ezek!

  • Bővítettük a minialbum-kollekciónkat. Karácsonyig még elkészíthetők a Daisy d's kislányos és kisfiús CD és címke-minialbumjai. A különlegességük, hogy előstancoltak, így nekünk csupán a fényképekre, egy művészkésre vagy egy ollóra, és ragasztóra van szükségünk ahhoz, hogy összeállítsuk őket!

Minialbum-szett Playtime Girl és Playtime Boy
CD minialbum Playtime Girl és Playtime Boy
Az albumokhoz illő matricák is kaphatók!

  • A Daisy d's Modern Romance kollekciója lehetővé teszi számunkra, hogy olyan albumoldalakat készíthessünk hagyományos technikával, amelyek a digitális scrapbookozásból ismert, összeolvasztott rétegekkel elért hatást idézzék. Nézzük ezeket az aprólékos gonddal megtervezett albumpapírokat, kereteket , címkéket és kommentkártyákat! Tökéletesen illenek egymáshoz és oly' gyönyörűek, mintha a XIX. század végéről maradtak volna itt! Mintái a most divatos elemeket (madarak, indák, brush-hatások, ecsetvonások, keretezett oldalelemek a papírokon) ötvözik a hagyományos, régies stílussal (vintage színek, kézírásos minták).

Egyszerűen mesésen romantikus hangulatba kerül tőlük az ember...
A fenti kollekcióhoz illő fém díszítőelem-újdonságunk, kulcslyukak Melissa Francestől:


és békebeli mintázatú fémszélű, epoxy-bevonatos,
Audrey Pebble miltonkapcsok a Making Memories: Noteworthy kollekciójából:






Webáruházunk minden új kincsét megtekintheted az Újdonságok menüpontra kattintva. Kattins ide: Scrapbook.hu webáruház újdonságok

A fenti termékeink voltak az utolsók, amelyeket a Scrapbookos Advent akciónkban idén bemutatásra kerülnek. Tehát, ha már megtelt a kosarad és még Karácsony előtt szeretnéd, hogy csomagod megérkezzék, ne késlekedj! Add le a rendelésed ma este 8-ig, s Kedden-Szerdán már várhatod csomagod megérkezését.

A mi hozzájárulásunk pedig a karácsonyi scrapbookozás kényelméhez:


Kellemes böngészést és további örömteli karácsonyvárást kívánunk!
Szeretettel:
Betsie és Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink