2009. december 17., csütörtök

Újabb újdonságok érkeztek! Ez ám a Karácsonyvárás!

Kedves Olvasóink!

A mai nappal ismét rengeteg újdonságot pakoltunk fel webáruházunk virtuális polcaira! Nagyon nagy öröm van bennünk, hogy már ezekkel a praktikus és szép termékekkel is szolgálhatunk számotokra. No, de nézzük, melyek is ezek, amelyeket már korábban is beharangoztunk?

  • Először is, kommentárírás témában léptünk egy nagyot előre!
    A kedvenceimet mutatom legelőször: Webáruházunkban most először mutatkozik be a tengerentúlon nagyon kedvelt és ismert márka, a Me and My Big Ideas. Kommentkártya-kollekcióikat, azt hiszem, nem lesz nehéz megkedvelni. Vidám mintázatukkal bármilyen stílushoz és scrapbook témához illenek. Méretük pont megfelelő arra, hogy gondolatainknak helyt adjanak, s tökéletesen alkalmazhatók akár rejtett kommentárként, vagy egyszerű díszítőelemként is.


  • Másodszor, ha már kommentárírásnál tartunk, a Making Memories kommentkártya-füzeteit sem tudom megállni, hogy ne mutassam meg. Egyik klasszabb, mint a másik. Minden ilyen füzet 6-6 mintázatból 5-öt tartalmaz. 30 db, használatra kész, savmentes, gyönyörű szép kommentáralap!

  • Harmadszor, a kommentáríráshoz tollakra is szükségünk lesz! Íme, végre-végre kapható fehér színű, Inkessentials savmentes zselés toll; színes, sötét árnyalatú, savmentes Adirondack filctollak; pasztell színű, savmentes, kréta-hatású, kétvégű ZIG tollak és gyöngyhatású, háromdimenziós írásképet adó, zselés Sakura tollak, 4-4 féle árnyalatban mind!


  • Negyedik témaként pedig, hadd jöjjenek webáruházunk, jelenleg legtündöklőbb gyöngyszemei!!!! Ahh, ezektől szerintem mindannyian olvadozni fogunk....
    Megérkeztek a Making Memories tárolórendszerei és beszereztünk egy praktikus, az otthoni papírtárolásra legjobban alkalmas Rayher tasakos tárolót is (ezt már a Scrapbook klub látogatói ismerhetik).
    A kreatív sarkunk vagy alkotószobánk díszeivé válhatnak ezek a praktikus és extramódon nőies, rekeszekkel, apró fiókokkal, tündéri részletekkel ellátott tárolóalkalmatosságok:


    Ha még nincs meg a fő-fő karácsonyi ajándékod, mutasd meg ezeket a szépségeket szeretteidnek, mert ha valamelyiket megkaphatod, garantáltan teljes lesz az ünneped! Annyira szépek és praktikusak, öröm rájuk nézni és a közelükben alkotni. Ha most mégsem kaphatod meg egyiket sem, ne búsulj, kárpótold magad egy tasakos tárolóval! Ahhoz, hogy scrapbook papírjaidat gyűrődésmentesen és főleg áttekinthetően tudd tárolni, egy ilyet mindenképpen be kell szerezned!

    A forgatható állványról szeretnénk mutatni egy angol nyelvű videót is.
    Kicsit lassan jön be, de megéri kivárni. Kattints ide>>

    A sokrekeszes, fiókos tárolóról pedig engedjetek meg egy személyes gondolatot: Betsie egy hete megajándékozott engem születésnapomra egy ilyennel.... hát, mit mondjak, azóta is olvadozom tőle!!!!! Csodálatos, nőcis, és RENDBEN tartja a kincseimet.... <3


A mi hozzájárulásunk pedig a karácsonyi scrapbookozás kényelméhez:


Kellemes böngészést és további örömteli karácsonyvárást kívánunk!
Szeretettel:
Betsie és Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink