2010. január 26., kedd

Eheti szépségeink

Kedves Olvasóink!

Megérkeztek webáruházunkba eheti szépségeink! Nem, nem túlzás ezt állítani, szerintem ezt bárki megmondhatja, aki már látott valahol ezekből a papírokból készült alkotást!

Mától kapható webáruházunkban a K&Company K-ology termékvonalába tartozó két kollekció, a Verbena és a Peabody kollekció. Papírokból, betűmatricából és domborított címkekészletből választhatunk.

Verbena és Peabody kollekció

A készlet évek óta hódít a scrapbookosok körében, hiszen örökérvényű, megunhatatlan színvilága és formája számos témához felhasználható. Gondoljunk a klasszikus, régies összeállításokra, amelyeken nagyszüleink vagy dédszüleink fotóit dolgozzuk fel. A készlet éppúgy tökéletes bármilyen fekete-fehér vagy szépia tónusú képhez, vagy akár az alapszíneit (lila, zöld, barna és vajszínű) felvonultató színes fotókat is körbedíszíthetjük velük. Örömmel ajánljuk őket bárkinek, kezdőknek és haladóknak egyaránt. Az egyszínű papírok tökéletes háttérül, a mintásak pedig akár kézzel készített díszítőelemek alapjául is szolgálhatnak. Örömteli scrapbookozást kívánunk ezekkel a gyönyörű hozzávalókkal!





Bár az előbbi papírokhoz nem igazán passzol, de jó, ha tudjuk, hogy ismét bővült egy színárnyalattal a ZIG tollkészletünk. Immáron kék színben is kapható a kréta-hatású, kétvégű, savmentes tollunk, amely fotók díszítésére is és papírra történő írásra is egyaránt alkalmas.
ZIG kétvégű, krétahatású toll, kék színben

Kellemes böngészést kívánunk a Scrapbook.hu webáruházában.


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink