2010. január 11., hétfő

Ízelítő a scrapbook klub hangulatából

Kedves Olvasóink,

2010. január 9-én, tegnapelőtt szombaton ismét Scrapbook Klubot tartottunk a Vízöntő pinceklubban. Ez az ingyenes, havi rendszerességgel megrendezésre kerülő összejövetel nagyon sok mindenre alkalmat adhat számodra:

  • Együtt lehetsz más scrapbookosokkal - felhőtlenül cseveghetsz kedvenc hobbidról, hasonszőrű emberekkel, akik ÉRTIK, mire gondolsz, akiknek FELTEHETED a fontos kérdéseidet, akiktől TÁJÉKOZÓDHATSZ a praktikákról és akiknek biztosan TE IS TUDSZ újat mutatni.
  • Megoszthatod az alkotásaidat hozzáértő személyekkel - nagyon jól esik az embernek, amikor olyanok értékelik a munkáját, akik VALÓBAN tudják, milyen munka van mögötte. A klubra elhozhatod munkáidat, biztosan kapsz majd egy-két dicséretet! Élőben átélni mindezt, hatalmas érzés. Megtekintheted mások alkotásaid, és inspirációkat szerezhetsz KÖZVETLENÜL az alkotóktól.
  • Kikapcsolódhatsz a hétköznapok hajtásából - ez a rendszeres alkalom lehetőséget ad arra, hogy legalább egy hónapban egyszer szinte egy teljes napot a hobbidnak szentelj, azaz MAGADRA szánd az időt. Feltöltődhetsz, kivirulhatsz - ahogy már mások visszajelzéseiből is tudjuk: ez rendszerint így is történik!
  • Zavartalanul alkothatsz akár 5 órán keresztül - hozd el a megszokott eszközeidet, vagy kölcsönadjuk a miénket és alkoss szabadon! Itt nem kell félbeszakítanod a munkát, maximum, ha csevegni szeretnél közben. Ez itt az alkotás helye is!
  • Vásárolj és vedd át ingyen a megrendelésedet - nézz körül a webáruházban, add le a rendelésedet, gyere el a klubba és postaköltség fizetése nélkül vedd át a megrendelt termékeket. Ha még nem döntöttél, most könnyebb dolgod lesz, hiszen kézbe veheted, megtapinthatod élőben is webáruházunk kínálatának képernyőről már ismert termékeit.

Ha érdekel, milyen lehet ez az egész, nézd meg az alábbi két és fél perces kisfilmet! Ez a videó egy kis ízelítő a tegnapelőtti klub hangulatából. Reméljük, tetszik, és kedvet kapsz ahhoz, hogy a legközelebbi klubnapra már Te is ellátogass.


A következő klubot 2010. február 6-án szombaton tartjuk. További információkat a Klub információs oldalán olvashatsz: Scrapbook Klub
Várunk Téged is szeretettel!


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink