2010. január 12., kedd

Karácsony januárban, Core'dinations és CosmoCricket intro

Kedves Olvasóink!

Ó, már a második hetünk kezdődik januárban. De gyorsan szalad ez a 2010-es év! Ismét jövünk az újdonságokkal, ahogy szoktunk.

Kezdjük azzal, hogy szíves figyelmetekbe szeretném ajánlani a webáruház !Karácsony! menüpontját.
Most kérdezhetitek, hogy miért most, ünnepek után hozakodunk elő ezzel? Azért, mert a scrapbookozás nem szezonális tevékenység! Adottak ugyanis a vadiúj karácsonyi fotóink - azokkal most lehet mit kezdeni! Kifogytál a hozzávalókból? Vagy egyáltalán nem gondoltál rá, hogy beszerezz karácsonyi témájú papírokat és kiegészítőket? Megirigyelted Timcsoca decemberi on-line tanfolyamának résztvevőinek szépséges oldalit, a papírokat, az albumot? Tanfolyami résztvevőként még szívesen díszítenéd tovább a meglévő oldalakat? Most is érdemes átböngészned a karácsonyi kínálatunkat! Alkoss és karácsonyozz januárban! 15-25%-os árengedménnyel kaphatók az elmúlt két hónap ünnepi scrapbook hozzávalói. Érdemes átböngészni a kínálatot, mert ráakadhatunk 50%-os kedvezményekre is!

Kiemelném Tim Holtz ünnepi témájú gungeboardját, ugyanis ebben a 126 db-os készletben nem csak karácsonyi, hanem Valentin napi alakzatokat és klassz betűket is találhatunk.
Tipp: Tudtad, hogy ezeket az alakzatokat, ha felhasználtad, de megtartottad az eredeti grungeboard ívet, akkor azt körberajzolható sablonként is használhatod? Így bármikor újra kivághatod más papírokból is a kedvenc formáidat.

Íme, megérkeztek, itt vannak nálunk is a Core'dinations háttérkartonok! WOW! Ezek aztán a csudajó dolgok! Képzeljetek el olyan színes, texturált felületű kartonokat, amelyeket ha téptek, öregítetek (reszeltek vagy smirgliztek), domborítotok, akkor egy másik szín tűnik elő, hiszen ezeknek a kartonoknak nemcsak a két oldala különböző színű, hanem színes belül a "magjuk" is. Nagyon klasszul lehet velük bánni, egészen különleges hatásokat lehet velük elérni. 6 féle színben kaphatók webáruházunkban és áruk azonos áron van a már megszokott háttérkartonokéval.

Tipp: A kartonok leírásához belinkeltük a gyártó cég hivatalos videófilmjeit is. Érdemes őket megtekinteni, annak ellenére, hogy angol nyelvűek. Jó ötleteket meríthetünk belőlük!

A másik nagyon klassz, a bejegyzés címében már beharangozott inro, azaz bemutatkozás a Cosmo Cricket márka! Jaaaj, hát ezt a dizájnt meg lehet egyszerűen zabálni! Erre nem tudok más szót használni lelkesedésemben, elnézést mindenkitől, de látva a rajzolatukat, egyből beindítja az ember scrapbookos fantáziáját. Akinek tetszenek a Sassafras-os grafikák, szerintünk ezeket is szeretni fogja. Kicsit más, de ugyanolyan játékos, eredeti, kedves és vidám. Most két készlettel indítunk, amelyeket egyben, és külön-külön, papíronként és kiegészítőnként is meg lehet vásárolni.


Továbbá még egy újdonság! Azért, hogy még könnyebb legyen tájékozódni a webáruházban, ismét új menüpontot nyitottunk, ezúttal a Kollekcióknak. Így, két kattintás segítségével azonnal egymás alatt láthatjuk, mi kapható webáruházunkban az adott készletetből. Sokkal átláthatóbb most már minden, egymáshoz passzoló papír és díszítőelem - például a Valentin napra gondolva a Basic Grey: Bittersweet vagy a Daisy d's Modern Romance kollekciók is.

Tipp: Ne felejtsd el, hogy ha jövő hét kedden meg szeretnéd kapni vadonatúj kicseidet, akkor vasárnap este 8-ig tudjuk fogadni a megrendelésedet!

Kellemes böngészést kívánunk!


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

Nincsenek megjegyzések:

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink