Blinkie


Facebook

Scrapbook.hu on Facebook

Blogarchívum

2010. április 2., péntek

Stúdió - 4. Elkezdődött a festés

Kedves Olvasóink!
Most kevés szöveggel, inkább több képpel jövök. Elkezdődött a festés, kövessük nyomon, hogyan alakul a régi újjá!

Klubhelyiség

Előkészültek a festők a festésre. A képen még a régi falszín látszik, eredetileg vajszínű, ami hamarosan fehérré változik. Látszanak a háztetők, és betűz a nap (a képet úgy 15:00 óra magasságában fotóztam).

Itt nyittattunk egy ajtót, ezért új falat kellett rakni. A parkettát is cserélni kellett, a régit felszedték, a képen még nem látszik az új (a valóságban már ott van).

Belső szoba

Az ablakok alatti falrész már szép fehér, a hátsó fal, amit mustárszínűre terveztünk, még nincs átkenve. A szép parkettát védjük a nejlonnal, bizony!

Előtér/fogadóhelyiség

No, ez már szép fehér! Itt is védjük a burkolatot! Szép szőnyeg, nehogy festékes legyen nekem!! A bal oldali sejtelmes folt, az egy tejüveg világítóablak, amellett lehet belépni a klubszobába. A távoli ajtó a mi szobánk, és balra elkanyarodva lehet a webáruházas kínálóhelyiségbe jutni. Ez utóbbi és a bal oldali klubszoba közé nyittattuk az új ajtót. Ezt a fotót ha megnézzük, kb. ez a látvány fogja fogadni a belépőt... persze feldíszítve kicsikét azért! ;)

Most elég késő van, Benneteket sem fárasztalak olvasnivalóval.
Holnap, még nem tudtam eldönteni, hogy a bútorvásárlásos fotókkal jöjjek inkább, vagy színes falakkal, esetleg bútoros képekkel? Hm? Ki mire szavaz inkább?

Szép éjszakát kívánok mindenkinek!
Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

3 megjegyzés:

éva judit írta...

Gratula nektek és jó melot,remélem izgultok:)
Kellemes Húsvétot nektek is!

do írta...

Fantasztikus lesz! Nem is tudom melyiket választanám előbb, de talán ha már a festésnél tartunk akkor a színes falakra szavazok!
Gratulálok hozzá!

Bíró Ágnes írta...

Annyira klassz, hogy mutatjátok folyamatában a szépülést.
Én is a színes falakra szavazok. :)

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink