Blinkie


Facebook

Scrapbook.hu on Facebook

Blogarchívum

2010. április 3., szombat

Stúdió - 5. Színes falak! Váú!

Kedves Olvasóink!
Köszönjük a visszajelzéseket a tegnapi bejegyzésre, íme akkor a színes falak! Lesz köztük egy kis meglepetés is, ami inkább nekünk volt az. De már örülünk neki!

Ilyen lett a tanfolyami- és klubhelyiség világoskékje! Szép és megnyugtató, ugye?





Ilyen lett a mi kis tutipiros falunk a webáruházas kínálóhelyiségben. Egyszerűen imádjuk! Elsőre talán fura, de még a zordon festőfiúk is azt mondták, ez igen! Bevállalós, de, jól mutat!



Ez pedig a meglepi. Mármint nekünk meglepi volt. Ez a "mustársárga" fal a Belső szobánkban.


Ami tkp. élénk mohazöld lett mire bekeverődött, hogy magyartalanul fogalmazzak! "Aztapaszta cipőpaszta!" - mondtam morcosan, mikor megláttam. Mármint a szigorú marketinges szemszögéből, aki az arculati színeket szerette volna viszontlátni! "No, higgadjunk le, és nézzük meg jobban. Hm. Nem is olyan rossz. Végül is, ha elvonatkoztatunk a kockafejű megközelítéstől, akár tetszhet is. Hívom Betsie-t!" Betsie-nek telefonban tetszik. Másnap talizunk ott. Élőben látva is azt mondja nagyon klassz! Szuper és megnyugató. "No, jó." - mondom én is. "Végül is vidám, inspiráló és barátságos. Mivel zöld, megnyugtató és meleg kedves szín. Te Betsie, rájöttem, hogy nekem ez bejön!" Egy nagyot nevetünk. "Igaz, hogy nem arculati színünk, de a manóba is! Nem a mi szobánk lesz?! Egész nap ezt fogjuk nézni. Tök klassz, és jobb, mint ha mustár lenne. Klassz lett! WOW! Örülök."

Ennyit mára, röviden és velősen. Holnap jövök megint!
Szép éjszakát kívánok!
Szeretettel: Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

12 megjegyzés:

simsi írta...

Én ezt nem értem. :-) Hogy lett a mustársárgából mohazöld? És ha már bekeverve zöld volt, miért kenték fel?
De elvonatkoztatva az arculattól, tényleg klasszak színek! Kíváncsi vagyok, hogy fog mutatni majd "felkacskaringózva".

Anzso írta...

Hát nem tudom milyen lett volna a mustársárga, de nekem ez a zöld nagyon bejön. Már nagyon várom, hogy élőbe is láthassam!! :-)

do írta...

Én sem értem a festőlegények hogyan kenhették fel ha tudták, hogy nem azt a színt rendeltétek. Még szerencse, hogy szép lett a végeredmény :D

Bea írta...

Sziasztok!
Bár nagyon nem írok megjegyzéseket (pirulós smile), de mindig átfutok mindent, amit írtok a klubról. Először is szívből gratulálok Nektek hozzá! Másodszor pedig megemelem a kalapom a profizmus előtt, ahogy mindent bonyolítotok...

na de a témához: nekem tetszik, a "művésszobám" pont ilyen zöld, és a hálószobánk pont ilyen piros. :-O Asszem otthon fogom érezni magam. :-D

Puszi Nektek

Merika írta...

Gyönyörű ez a három szín, és a zöld nagyon meleg, puha érzést csinál.Nagyon szuper lesz minden, már most látszik!!!!Sok erőt a következő héthez(Gigi a felajánlásom továbbra is áll)

Szilvi írta...

Hú nekem nagyon bejön ez a zöld, pont ilyen poló van éppen rajtam. Kár rajta mérgelődni, bár értem a koncepciót. Akkor is gyönyörű.
Várom már, hogy személyesen is lássam. Kevesebb, mint egy hét-de jó!

mronika írta...

Imádom ezt a zöldet, jobban mint a mustárságát szeretném (bár értem én a koncepciót)utána a piros tetszik, a kéket 17 évig imádtam, most más színek kerültek előtérbe, így nálam ő áll a harmadik helyen. (Ja, apropó, a mi nappalink és konyhánk is ilyen zöld, így valószínű, hogy én is jól fogom érezni magam.) Gratula!

EzVicc írta...

Én hiszek abban, hogy a dolgok nem véletlenül történnek. Ennek is megvan az oka :) Szerintem nagyon szuper lett! Már tényleg nagyon várom a szombatot, hogy újra eljuthassak hozzátok!Jó kis kikapcsolódás ez a három törpe mellett. Itt is köszönöm a lehetőséget!

Secima írta...

Örülök neki, hogy a zöld fal Betsie-nek már telefonban is tetszett. :)))
Nagyon ügyesek vagytok. Gratulálok!

Borka írta...

Gigi, Betsie! Nagyon tetszik az egész!!! Ügyesek és profik vagytok! Mindenképpen szeretném élőben is látni!
Hajrá-hajrá!

Unknown írta...

Nagyon jó kis színek, bár én a pirosban nem nagyon voltam biztos leírás alapján. Nem vagyok nagyon híve az élénk színeknek, bár nálunk a gyerekszobában nagy gondolkodások után végül fel mertem festetni az élénk zöldet és narancssárgát. viszont most így fényképen nagyon tetszik ez a piros is. Úgyhogy hajrá lányok. És képzeljétek, most kaptam egy váratlan telcsit, hogy a húgom szívesen vigyáz a kisebbik porontyra, így a nagyobbikkal már el tudok menni szombaton!!! Hurrááááááááá!!!!!!! :-)

somosimari írta...

Te Gigi! Nem gondoltár arra, hogy esetleg ezt a zöld színt is fel lehetne venni az arculati színek közé?! ;)
Bravóóóóó! Szenzációs lett!

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink