Blinkie


Facebook

Scrapbook.hu on Facebook

Blogarchívum

2010. április 7., szerda

Stúdió - 8. Ahh, a pontos cím! A LÉNYEG!

Kedves Olvasóink!
Ma csak egy nagyon rövid bejegyzésre van erőm... egész nap bútorokat szereltünk és dobozokat pakoltunk. Ma volt a TÉNYLEGES költözés... Holnap tovább szerelünk, érkeznek a számítógépek, talán jövő héten már internetünk és céges, hívható telefonszámunk is élni fog. Jövök infókkal majd ezekről és a holnapi berendezkedésről képekkel is....

Ma "csak" a lényeget mondom, amit már mindanniyan vártatok,
hogy hova várunk Benneteket szombaton! :D

A cím tehát:
Budapest, V. kerület, Magyar utca 36. V. emelet. 2.
Scrapbook Kreatív Stúdió




Nagyobb térképre váltás


A pontos helyet nemcsak így térképszerűen, hanem megnézhetjük műholdas felvétel nézetben és nagyobb méretben is, ha a Nagyobb térképre váltás c. fenti linkre kattintunk. Láthatjuk, hogy a Stúdió megközelítőleg egyenlő távolságra helyezkedik el a M3 (kék színű metrovonal) Kálvin tér nevű és a M2 (piros színű metrovonal) Astoria nevű megállójától. Ezt azok számára írom, akik esetleg mégis vonattal jönnek. Így a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvar felől érkezve, illetve az Üllői úti buszpályaudvar felől és a Stadionok állomáson található buszpályaudvar felől is idetalálhattok könnyedén, ha Metroval érkeztek.

A parkolást távolabbi utcákban és P+R parkolóhelyeken ajánljuk, mert belváros lévén ez még hétvégén is nehézkes. A metro viszont kényelmes és gyors! :)

Figyelem! A honlap Scrapbook Klub menüpontját még nem volt alkalmunk frissíteni, így mindenképp ez az aktuális információ érvényes, amit itt a blogon közzétettünk! Elnézést kérek azoktól, akik ezúton értesültek csak erről a változásról, és nem kaptak még klubértesítő levelet. Sajnos a berendezkedés teendői közben ez elmaradt. De bízom benne, hogy ha most esetleg nem is tudnak eljönni, a legközelebbi (májusi) klubnapon kárpótolja őket is majd az élmény.

Nagyon szép éjszakát kívánok mindenkinek. Köszönöm, hogy ennyien olvastok napról-napra bennünket és visszajeleztek nekünk! Boldoggá tesztek bennünket ezzel.
Szeretettel: Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

2 megjegyzés:

altalena írta...

Szuper helyen van a stúdió Lányok! Hozzám legalább is még közelebb:D A Ferenc körútról akár gyalog is elsétálhatunk a Magyar utcába!:)

Névtelen írta...

Remélem egyszer én is eljutok majd hozzátok. Addig is nézz be hozzám, kapsz tőlem valamit! www.myvirtualscrap.blogspot.com

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink