2009. szeptember 20., vasárnap

1...0... Megújult szállítási feltételek

Kedves Olvasóink!

Ahogy ígértük, érkezünk egy újabb érdekességgel. Szeretnénk, ha mindenki, aki vásárol tőlünk még elégedettebb lenne velünk, ezért a vásárlói visszajelzéseknek megfelelően megújítottuk a szállítási feltételeinket.

Az egyik újításunk, hogy áttértünk a futárszolgálat útján történő kézbesítésre, így lehetővé vált, hogy miközben nem emeltük a postaköltséget (20.000,- Ft alatt egységesen jelenleg is 600,- Ft, e fölött ingyenes), kényelmesebb és kiszámíthatóbb módon juttassuk el Számotokra a rendeléseteket.
Mitől lesz más, mint eddig ez a szállítási mód?

  • A futárszolgálat mindig keddi napon szállítja házhoz a csomagokat. Ehhez vasárnap este 8-ig kell leadni a rendeléseket, hétfőn történik a csomagok átadása, és Számotokra másnapra kézbesítik.
  • A futárban az is a jó, hogy személyesen garantálja a gondosan összekészített csomag épségben történő megérkezését. Ezen kívül, háromszor kísérli meg a kézbesítést, és az ismételt kiszállítás időpontjáról matricát fog hagyni a címen! Számunkra a gondos kézbesítés a megnyugtató, az utóbbi pedig, úgy gondoljuk, Számotokra lesz kényelmesebb és kiszámíthatóbb.
Sokan kérdeztétek, lesz-e lehetőség személyesen is átvenni a megrendelt termékeket? Örömmel jelezzük, igen! Ez a lehetőség egy másik újdonsághoz kapcsolódik, amelyről szintén a friss hírekben bővelkedő jövő hét folyamán lehet majd megtudni mindent, a honlap három új menüpontjának egyikén... ;)

A csomagok személyes átvételét Budapesten, a belvárosban tesszük lehetővé. Hogy mikor? Képzeljétek! A klubnapjainkon!!!

Október 3-tól ugyanis havonta kétszer, megközelítőleg minden második szombaton egy állandó helyen találkozhatunk: a Scrapbook.hu klubhelyiségében! Lesznek klubok és tanfolyamok. A klubnapok ingyenesen látogathatók majd, és 5 óra áll rendelkezésre nemcsak az alkotásra (erről fogunk a jövő héten sok-sok mindent mesélni), hanem a csomagok átvételére is. De hogy is lesz ez pontosan?
  • Úgy kell ezt elképzelni, hogy ha budapesti vagy pestkörnyéki lakos vagy, és vásároltál az áruházunkban, választhatod a személyes átvételt is. Ezt a "szállítási módot" nem terheltük szállítási költséggel, ingyenes, így Számodra egyrészről ezért előnyös ezt választani.
  • Másrészről azért is előnyös, mert maga a klubnap is ingyenes. Tehát, ha már beugrasz a csomagodért, miért ne maradnál ott egy kicsit alkotni is? Hozott alapanyagból, vagy épp a frissen vásárolt kincseidből is scrapbookozhatsz. Rögtön leülhetsz közénk, vagy ha sietsz, csak csevegünk egy jót, megnézzük egymás albumjait, de végre (ismét) személyesen is találkoztunk! Ez tehát a másik előnye a személyes átvételnek.
  • Harmadrészről pedig, (bár erről igazán a jövő héten akartam beszélni), a klubnapokon a webáruház kínálatából is árusítunk, tehát, ha kifelejtettél valamit a rendelésedből, vagy szívesen veszed kezedbe a termékeket vásárlás előtt, itt azt is megteheted majd. Ez hát a harmadik előnye ennek a szállítási módnak. :)
És a személyes átvételt pontosan hol tehetjük meg? Hol lesz a klub, és milyen formában? Na, erről írjuk majd a következő utáni blogbejegyzést... Mert a következő az a ma délutáni lesz... hűűű!*

Ugye jól hangzik mindez?

Szép estét kívánok mindenkinek!
A szerkesztőség és a Kreatív Csapat nevében:
Gigi

*Ui: Ebben a pillanatban kaptam a hírt, hogy a webáruház megnyílására legkorábban 12 óra körül lehet számítani, de ez lehet, hogy néhány órát tolódik, rajtunk kívül álló okok miatt.


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

4 megjegyzés:

eralilla írta...

Jobbnál jobb híreket csepegtettek itt nekünk. Nagyon szépen köszönöm mindezt előre is, azt hiszem mindannyiunk nevében. Gratulálok, s sok-sok erőt, vidámságot mindezek megvalósításához!!!

Linsey írta...

Köszi a nyitási infót, akkor nem gubbasztok a gép előtt tovább:D
A személyes átvétel is csúcs, na de a klubnapok... Annyira jó lesz akár havonta kétszer is találkozni mindnekivel. Ááá, hihetetlen klassz!:))

Osli írta...

nagyon szuper, felülmúlja az elképzeléseimet is amiket írtál :)

Sapimanó írta...

Szuper! Végre majd én is tudok menni a picivel! A belváros az tökéletes! :-)

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink