2009. szeptember 19., szombat

3....2....1...0 Megkezdődött a visszaszámlálás

Kedves Olvasóink!

Lázas munkában vagyunk a háttérben már hetek óta. Akik rendszeres olvasói a Scrapbook.hu fórumának, azok már tudják, hogy pénteken elérkezettnek láttuk az időt, hogy megkezdjük a visszaszámlálást.
Tessék felkészülni! Újranyitja kapuit szeretett vásárlói előtt a Scrapbook.hu megújult webáruháza, és ezen kívül még sok más új dolog is indul hétfőtől! Figyeljétek jól, hát továbbra is az e-mail postafiókotokat, a blogunkat és a fórumot! Hűűűűűűűűűű.................. ez nem semmi lesz!

Hogy miért? Hát csak olvassatok tovább.....

Webáruházunkban a nyár folyamán teljes átszervezést hajtottunk végre:

  • Új együttműködéseket készítettünk elő és kötöttünk meg a legnevesebb hazai és külföldi scrapbookalapanyag-forgalmazókkal, azért hogy Nektek, akik éltek-haltok a scrapbook kincsekért, a legeslegjobb kínálattal tudjuk szolgálni.
  • Letörölgettük és kifényesítettük virtuális polcainkat. Felpakoltuk rá a legnépszerűbb régi termékeinket és a sok-sok szép újdonságot is, valamint készenlétbe állítottunk új állványokat (és tárhelyeket) a következő havi beszerzéseknek is....
  • Olyan, Magyarországon még soha nem látott termékekkel és márkákkal nyitjuk meg az áruházunkat, amelyekkel mi magunk is nem győzünk betelni.... a külföldi magazinok és galériák irigyelt alkotásainak hozzávalóival!!!
  • Átszerveztük az összes részleget. Sokkal áttekinthetőbbé vált a tájékozódás a webáruházban. No, de majd hétfőn le is tesztelhetitek, hogy valóban mennyire...
  • Végiggondoltuk, mi lenne a legjobb Számotokra, akik még csak most ismerkedtek a scrapbookozással, ezért Nektek, a gyártók által előre összeállított készletekkel is készülünk. Folyamatosan bővítve kínálatunkat már most megkezdtük az egyik legfontosabb alapelvünk szerint kialakítani a választékot: egy helyen legyen kapható minden, ami a scrapbookozás elkezdéséhez és műveléséhez csak kellhet!
  • A másik alapelvünk, a széles választék: azért, hogy tudjatok mindannyian válogatni! A többféle ízlésnek és pénztárcának nem könnyű megfelelni, de úgy igyekszünk, hogy egy-egy kirakatnézés után minél többen találhassatok valami szépséget, ami aztán a saját scrapbook kincsestáratok legújabb darabjává válhat.
  • Azoknak pedig, akiket nehéz meglepni, mert ismerik a nemzetközi kínálatot, és képben vannak, mi a trendi, miből alkotnak a külföldi nagyok, eddig is utánajártak, és megszerezték maguknak a hőn áhított alapanyagokat... Számukra azokat a termékeket hoztuk el, amelyektől mi is elájulunk. Néhány monogramot hadd írjak ide, hamarosan úgy is kiderül majd, melyik mit jelent.... AC, SFL, TH, MM, PM, LYB, dd.... ó..... de nehéz megállni, hogy ne kiáltsuk már most világgá!!!
Ó, és van még sok újítás is, de ezek összefüggenek a ma esti és a holnapi híreinkkel is.... Alig várom, hogy elárulhassuk ezeket is... Visszatérsz elolvasni?

Nagy örömmel a szívünkben osztjuk meg Veletek ezeket a híreket!

Szép napot kívánok továbbra is
a Scrapbook.hu szerkesztői
és Kreatív Csapata nevében:
Budaházi Brigitta/Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

6 megjegyzés:

pavelancsika írta...

Szuper hírek!!! Izgulok. :)

Linsey írta...

Áááá, nekem ezek a monogrammok mindent elmondanak! Az összes kedvencem "haza"hoztátok:))))Odáig vagyok..legyen már hétfő! Csúcsok vagytok, már látatlanban is biztos vagyok benne!

Osli írta...

nagyszerű hírek, már alig várom!

salsera írta...

hűha, micsoda izgi hírek!! asszem, ideje visszatérnem a scrap-életbe!!!:)

Renáta írta...

Már várom a hétfőt...

mona írta...

Hűű! Ez nagyon jól hangzik, izgatottan várom a folytatást!

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink