2009. szeptember 30., szerda

Önök kérték... :D

Kedves Olvasóink!
Köszönjük a webáruház szíves fogadtatását, a múlt heti nyitás óta rengeteg dolgunk akadt. Annyira örülünk, hogy minden magyar scrapbookoshoz eljuthatnak általunk a nemzetközi és hazai termékek!

A múlt heti rendeléseket már meg is kapták első vásárlóink. Még nem írtunk róla, de partnercégünk, a Gepárd futárszolgálat további előnye, hogy akár munkahelyi kézbesítés is megoldható, hiszen szállítás előtt a webáruházban megadott telefonszámon a futárszolgálat alkalmazottja minden esetben egyeztet a címzettel. Így akár ha valaki az ovodában van épp a gyerekkel ott is át lehet venni (persze, csak akkor, ha így kényelmesebb). A csomag útját pedig hétfő estétől folyamatosan nyomon lehet követni a tőlünk megkapott csomagszám alapján a Gepárd honlapján.

A legnépszerűbb termékeinket már el is kapkodtátok:
Tim Holtz distresser-e és a Sassafrass Fawnd of you papírkollekciója. Azonban senki ne aggódjon, ezeket pótoljuk a következő szállításunk alkalmával, október folyamán, addig is előjegyzést szívesen fogadunk a kifogyott termékekre! Kérjük, a Webáruház kapcsolati oldalán vagy a webshop kukac scrapbook.hu e-mail címen jelezzétek, hogy fentarthassuk számotokra.

Az alábbi, szintén népszerű termékeink egyelőre már csak limitált számban kaphatóak a következő feltöltésig:

Tipp: ha tehát a jövő keddi szállítási napunkon a futárral (vagy már előbb, esetleg már a szombati klubnapon személyesen) kézhez szeretnéd kapni a fenti termékeket, javasoljuk, hogy rendeld meg még ma!

Hopp, ha már a rendeléseknél tartunk! Örömmel számolunk be arról, hogy ahogy ígértük, folyamatosan bővítjük kínálatunkat. Ezen a héten ahogy néhányan kértétek tőlünk, a kislányos, kisfiús és kisbabás témához kapcsolódóan bővítettük a webáruház kínálatát.
Íme megérkeztek a Rayhertől ezek a tündibündi szalagok, pufimatricák és miltonkapcsok! Annyira édesek! Jól passzolnak kicsibabás, kislányos, királylányos oldalakhoz! Mindegyik savmentes, direkt scrapbookhoz készültek.

Nem véletlen: nézzétek ezeket a szép makrófotókat! Nekem az tetszett ezekben a termékekben, hogy összehangolt a mintázatuk. A békáért pedig egyenesen odavagyok, ó, hogy nincs kislányom, akiről készíthetnék oldalt! No, de ott vannak a kisautók, meg a vonatok is.. No, jól van. :)






Jó böngészést kívánunk a webáruházban, és utána pedig örömteli scrapbookozást!

Hopp! Majd' elfelejtettem! Olyan nagy öröm látni és olvasni, milyen nagy az érdeklődés a most hétvégén induló, rendszeresen megrendezésre kerülő, ingyenes Scrapbook Klubunk iránt. Csak úgy jönnek ebben a témában a kérdések a Fórumon, érezhető az izgalom! Ha még nem tudod miről is van szó, kattints ide, és olvasd el a Scrapbook Klub információs oldalát a honlapunkon! Ha nem akarsz lemaradni a következőről (sem), iratkozz fel és kérj értesítőt!

E hosszú bejegyzésünk végén még megsúgom, hogy a hét folyamán visszatérünk még két nagyszerű hírrel... az egyik a magazinnal kapcsolatos, a másik pedig egy fantasztikus kihívás lesz, ami szerintem nagyon nagyon sokakat fog lázba hozni!! Jujjuj! :D

Most elköszönök, a további személyes vagy virtuális találkozásig.
A szerkesztőség nevében:
Gigi


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

4 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Ó, nagyon király a brekusz! :D De a zsiráfot és a kisvonatot is imádom! :)

Osli írta...

Hú, nagyszerű cuccosok. :)

Unknown írta...

ó a pici zsiráfok és brekik nagyon éédik :)

M. írta...

Wow!!!

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink