2009. december 31., csütörtök

Boldog, scrapbookozós 2010-et kívánunk!

Kedves Olvasóink!
Idei utolsó blogbejegyzésünkben mi mást kívánhatnánk Nektek és magunknak, mint hogy ugyanilyen jó hangulatban, szeretetben, kedvességben és rengeteg sok, örömteli, scrapbookozással vagy ahhoz köthető tevékenységekkel töltsük a 2010-es évet is, mint ahogy a 2009-es évet is töltöttük!

Szeretnénk köszönetünket és nagyrabecsülésünket kifejezni amiatt, hogy rendszeresen, hónapról-hónapra, hétről-hétre, napról-napra, s a Scrapbook Napok ünnepségsorozatain pedig óráról-órára kitartottatok mellettünk, visszatértetek oldalunkra és jelenlétetekkel, lelkesedésetekkel bátorítottatok bennünket nemcsak a folytatásra, hanem a folytonos megújulásra és fejlődésre is.

Ebből a számunkra nagyon sokat jelentő, sok tapasztalatot és még több örömöt adó évből erőt merítve szeretnénk nyitottan és lelkesen a 2010-es év elé nézni. Bízunk benne, hogy barátságunk Veletek még szorosabbá válhat a jövőben, és, hogy még több érdekességgel, inspirációval, könnyen megtanulható trükkel, közösségi eseményekkel és változatos termékpalettával állhatunk rendelkezésetekre. Célunk a jövőben sem lesz más: a scrapbookozás, az albumkészítés magyarországi elterjesztése, hogy azt az örömöt, amit MI MÁR MINDANNYIAN megismertünk és karácsony elmúltával még frissen érezhetünk, amit ez a tevékenység adhat számunkra még többen átélhessék jövőre is.

Boldog, scrapbookozós 2010-es évet kívánunk!


Nagyon sok szeretettel ölelünk Benneteket
hálás köszönettel:

mi mindannyian, akik a Scrapbook.hu fenntartásán munkálkodunk

Ui: Végül, fogadjátok szeretettel ezt az apró naptár freebie-t, ami nemcsak naptár-alapként, de digitális vagy kinyomtatott formában oldalaink díszítőelemévé is válhat a következő évben.


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

2 megjegyzés:

pufiindian írta...

Köszönömaz eg ész évim munkátokata so k-sokna gyszerű cikket és t utorialt.További lelkes hétköznapokaté sj óeg észségetk ívánok. BUÉK !

éva judit írta...

ideis egy nagy BUÉK-ot rakok és köszi a naptárt:)

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink