2010. január 28., csütörtök

Új pontgyűjtő kihívás: Tavaszra várva

Kedves Olvasóink!

A Kreatív Csapat tagjai kéthetente újabb és újabb kihívásokkal szeretnék alkotásra ösztönözni a Scrapbook.hu látogatóit. Ezen a héten Korsós Szabina, azaz, Sabee hív játékra bennünket. Készített egy ingyenes digitális készletet, csupa vidám, kézzel rajzolt elemekkel. Ebben a nagyon hideg időben egyre jobban várjuk a tavaszt, Szabit is ez a gondolat foglakoztatta a készlet készítése közben. Nem hiába lett ennyire szép színes az egész ;)


A készlet a Scrapbook.hu regisztrált tagjai számára ingyenesen letölthető a fenti linkekre kattintva.

A feladat: készítsünk egy oldalt, amihez felhasználjuk Sabee fenti készletet is. A hagyományos alkotókra is gondoltunk, mert a készlet minden eleme egyszerűen kinyomtatható. A téma szabadon választható.
Határidő: február 7. éjfél

Az elkészült alkotásokat a kihívás galériájába töltsétek fel: Sabee: Tavaszra várva

Íme néhány alkotás, amelyet ez a kihívás ihletett:


FIGYELEM!
2010 első hónapjaiban bevezetünk egy új dolgot, amelybe már ez a kihívás is beletartozik: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel rövidesen megismerkedhettek!

Jó alkotást kívánunk Mindenkinek :)


Ha tetszett, oszd meg Facebookon! Csak kattints ide!

1 megjegyzés:

do írta...

De jó ilyen szépségek között látni a saját oldalam! Köszönöm!!!

Kövess minket!

Rendszeres olvasók

Kreativitás és Innováció

Látogatóink